Fejléc
Árnyék
 
Múzeumpedagógia
Elválasztás

Múzeumpedagógiai ajánló középiskolásoknak

A Szent István Király Múzeum, Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény "Hogyan működünk együtt?" című 90 perces foglalkozása alatt a diákok megismerkednek a Deák Gyűjtemény anyagával, majd közösen alkotnak.
Voltál már olyan helyzetben, hogy valakivel együtt kellett dolgoznod, de nem tudtad, hogy mit vállalj, meddig tart a te területed, mit kéne megbeszélni és mi az, amit önállóan is csinálhatsz?
A közös alkotás során egy a cél, de azt, hogy hogyan juttok el odáig, most nem beszélhetitek meg. Akkor mit lehet tenni? Figyelni! Figyelni magadat, figyelni a társadat és egymásra hangolódva elkészíteni a közös alkotást.
Mi kell ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni? Hogyan ment ez szavak nélkül? Mi zavart és mi okozott örömöt? Mire lett volna szükséged a közös munka során? Ezt mind megbeszéljük a foglalkozás végén.
Bejelentkezés, információ: Szűts Angéla (+36 70/4530548) e-mail
Várjuk szeretettel a középiskolás diákokat foglalkozásainkra!


bővebben >>

Elválasztás

Virágom, virágom

"Virágom, virágom" -- A virágcsendéletekről, a tavaszi virágokról és az anyák napjáról szól az óvodások számára készült legújabb múzeumpedagógiai foglalkozás a Városi Képtárban.
A Deák-gyűjteményben található virágok felfedezése után a foglalkoztatóban szabadon festik meg saját virágaikat a gyerekek.
Mit tegyünk, ha nincs zöld festékünk? Még ezt is megoldották a hozzánk látogató Hétpettyes óvoda nagycsoportosai.
Örömmel osztunk meg egyet az elkészült alkotásokból, és köszönjük a Vendégkönyvbe írt sorokat.


bővebben >>

Elválasztás
Elválasztás

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish