Fejléc
Árnyék
 
Újra nyitva (Mentett értékek)
ElválasztásÚjra nyitva

Kedves Látogatóink!

2021. május 11-től, a megszokott nyitvatartási időben (kedd-vasárnap 10--18 óra) ismét látogatható a Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény.
A kiállítóhelyen a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott feltételeken kívül az alábbi, látogatási szabályok is érvényesek:Közös érdekünk a szabályok betartása!
Köszönjük megértésüket és türelmüket! #vigyázzunkegymásra
A Kormány 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról 2.§(2) bekezdése és 5.§ (2) bekezdése szerint a múzeum kiállítóhelyeit és rendezvényeit csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.
Koronavírus ellen védett személy a hivatkozott kormányrendelet 1.§ szerint az a személy, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány ( a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja.
A múzeum felhívja a figyelmet, hogy a védettségi igazolás mellé személyi igazolvány, vagy diákigazolvány felmutatását is kérhetik a helyszínen dolgozó kollégák.
A védettségi igazolványt a pénztárosnak jegyvásárláskor, előváltott jegyek esetén a teremőrnek belépéskor kell felmutatni.
A Múzeum teljes területén a maszk használata mindenki számára kötelező.
Épületeinkbe való belépéskor munkatársaink érintésmentes testhőmérséklet mérést végeznek. Programjainkon azon látogatók vehetnek részt, akiknél a mért érték nem éri el a 37,5 fokot.

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish