Fejléc
Árnyék
 
Deák Dénes Ösztöndíj és Deák Dénes Díj
Elválasztás

Idén is a Bory-várban adták át a Lánczos--Szekfű-ösztöndíjakat, a Deák Dénes Ösztöndíjat és a Deák Dénes Díjat. Ugyancsak ezen az ünnepségen adták át a város négy kitüntetését is, melyeket az elmúlt időszakban a pandémia miatt sajnos nem tudtak átadni: a Penna Regia, a Pro Caritate Albae Regiae, a Pro Cultura Albae Regiae és a Fricsay Richárd Zenei Díjakat.
A Deák Dénes Díjat ebben az évben Dr. Éry Kinga régész, antropológus vehette át Székesfehérvár történelmi múltja, különösen a Királyi Bazilika embertani leleteinek kutatása során végzett kiemelkedő tudományos munkássága elismeréseként.
Dományi Virág művészettörténész kapta idén a Deák Dénes Ösztöndíjat. Polgármesteri támogatást kapott dr. Gergely Anna történész, aki Lakos Alfréd festőművész pályaképét kutatja majd és Kusler Ágnes művészettörténész is.

Bácskai Gergely: A Bory-várban adták át a Lánczos--Szekfű-ösztöndíjakat és a Deák Dénes Díjat, szekesfehervar.hu, Közélet, 2021.08.17., k. 18.57


Így adták át a Lánczos-Szekfű ösztöndíjakat és a Deák Dénes díjat, Galéria, 2021.08.17., k. 19:42

Akik fehérvári közösségért dolgoznak, ÖKK Fehérvár, Sajtóközlemény, 2021. augusztus 17., kedd 19.47
Városi díjak és ösztöndíjak ünnepélyes átadása a Bory-várban.
Galéria

Héjj Vivien: Átadták a Lánczos Kornél -- Szekfű Gyula Ösztöndíjat és más városi díjakat, Munkájukat évek óta segítik, feol.hu, Közélet, 2021. 08. 18., sze. 7.00


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish