Fejléc
Árnyék
 
2021. május 30-tól újra várja látogatóit a Hetedhét Játékmúzeum!
Elválasztás2021. május 30-án vasárnap megnyitja kapuit és ingyenesen látogatható 10-től 18 óráig a Hetedhét Játékmúzeum! A létszámkorlát 30 fő, a látogatáshoz védettségi igazolvány szükséges. A Gyermeknap alkalmából a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ együttműködésével egy belvárosi játékra is várják az érdeklődőket Babaszobák nyomában címmel. A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Hetedhét Játékmúzeum Facebook oldalán találhatók https://szikm.hu/hirek/vasarnaptol_ujra_varja_latogatoit_a_hetedhet_jatekmuzeum-1563


Kedves Látogatók!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hetedhét Játékmúzeum 2021. május 30-tól ismét megnyitja kapuit. Gyermeknap alkalmából a múzeum ingyenesen látogatható a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.
Várjuk Önöket újra a szokásos nyitvatartással keddtől vasárnapig, 10--18 óráig (hétfő szünnap).

Azért, hogy múzeumlátogatásuk biztonságos legyen, Önök és munkatársaink érdekében a hatósági intézkedéseknek megfelelően az alábbi szabályokat vezettük be:
- Belépéskor kérjük, fertőtlenítsék kezüket az erre a célra kihelyezett fertőtlenítő pontokon.
- A múzeum területén a szájmaszk viselése kötelező.
- A recepciós térben egyszerre 1 család tartózkodhat, kérjük a pénztári ügyintézést is csak 1 fő végezze.
- Fizetésnél lehetőség szerint használjanak bankkártyát.
- A múzeumban egy időben max. 30 fő látogató tartózkodhat (15-15 fő a földszinti és az emeleti kiállítótérben).
- A múzeum előterében és kiállítótereiben kérjük, tartsák a 2 méteres távolságot.
A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők sem maradnak múzeumi élmény nélkül. A belvárosban járva ők is találkozhatnak a Moskovszky-gyűjtemény babaszobáival.
2021. május 29-én, szombaton kezdődik és június 7., hétfőig tart a "Babaszobák nyomában" elnevezésű kutakodós-megfigyelős játék, amit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársaival közösen szerveztünk.
A játékról bővebben itt tájékozódhatnak: https://issuu.com/fehervariprogram/docs/babaszobak_nyomaban…
A Hetedhét Játékmúzeum két állandó kiállítása szeretettel várja vissza Önöket!


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish