Fejléc
Árnyék
 
Családi perpatvar (játékteszt)
ElválasztásFigyelem, időpontváltozás! Június 7. (hétfő) 14.00 helyett 17.00-ra módosult! Már csak pár szabad hely van, ne maradj le.
Rád van szükségünk!
Tesztelőket keresünk a Moskovszky-gyűjteményhez kapcsolódó játékunkhoz! Kipróbálnád magad, milyen karakter lennél a XIX. században? Itt a lehetőség!
Várunk szeretettel minden fiatal felnőttet és tinit a Családi perpatvar nevű játékunk tesztjén! A játék során egy XIX. századi textilgyáros család történetét követjük nyomon. Utánajárunk, hogy milyen kihívások vártak akkoriban a fiatalokra; mi várt abban a korszakban egy idősödő postásra és hogy hogyan találhatta meg a helyét egy angol nevelőnő a magyar viszonyok között?

A teszt időtartama maximum 2 óra, helyszín: Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény (Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.). A tesztjátékokhoz szükséged lesz okostelefonra és védettségi igazolványodra!

Tesztalkalmak időpontjai:
május 31. (hétfő) 14.00
június 7. (hétfő) 14.00 17.00

Kérjük, hogy részvételi szándékod az alábbi email címen jelezd nekünk: veszeli.dorottya@szikm.hu, a tárgy mezőben tüntesd fel, hogy "Moskovszky -- Családi perpatvar" és az választott időpontot!
A tesztalkalmakat kis létszámban, a Covid-előírásoknak megfelelően szervezzük meg.
Légy részese a kalandnak!
Családi perpatvar - játéktesztelés a Hetedhétben
https://www.szekesfehervar.hu/csaladi-perpatvar-jatekteszteles-a-hetedhetben
https://www.okkfehervar.hu/index.php?pg=news_9_16852


Még van pár szabad helyünk mind a két napra
Jelentkezz be időben és légy részese egy nagyszerű kalandnak!
A játékról és a jelentkezés részleteiről itt olvashatsz.


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish