Fejléc
Árnyék
 
Egy bárónő különös gyűjtőszenvedélye
Elválasztás

Dr. Nagy Veronika néprajzkutató, a Hetedhét Játékmúzeum szakmai vezetője egy bárónő különös gyűjtőszenvedélyébe enged bepillantást.
A videót itt tekinthetik meg: https://youtu.be/es--pKnEtaQ

Bokros Judit: Kedvenc múzeumi tárgyak sorozata -- Személyes hangú ajánlókkal keltik fel az érdeklődést, Szent István Király Múzeum, feol.hu, Kultúr, 2021. 01. 06., sze. 15.00

Képeslapok a Múzeumból, nyolcezer.hu, 2020. december 30.
Új videósorozatot indított a Szent István Király Múzeum: a kisfilmekben a munkatársak egy-egy számukra kedves vagy fontos tárgyat, emléket, helyszínt mutatnak be. Tihanyi Lajos "Leánykép" című festményéről Szűcs Erzsébet művészettörténész árult el érdekességeket, a Hetedhét Játékmúzeum szakmai vezetője, dr. Nagy Veronika néprajzkutató pedig egy bárónő különös gyűjtőszenvedélyébe enged betekintést. A Múzeumi anziksz videóit a Szent István Király Múzeum Facebook-oldalán lehet megnézni.

Kisfilmsorozat indult különleges tárgyakról, emlékekről, szekesfehervar.hu, Kultúra, 2020.12.29., k. 16.21
A Múzeum új videósorozatában egy-egy munkatárs mutat be egy számára kedves tárgyat, helyszínt, emléket. A közösségi felületen lehet tallózgatni a Múzeumi anziksz kisfilmjei között: elidőzhetünk néhány percig a Szűz Mária-bazilika mellett, egy római kori oltárkő töredékével, egy lányportréval vagy egy bárónő gyűjtőszenvedélyével megismerkedve. Tihanyi Lajos Leánykép című festményéről Szűcs Erzsébet művészettörténész árult el érdekességeket, a Hetedhét Játékmúzeum szakmai vezetője, dr. Nagy Veronika néprajzkutató pedig egy bárónő különös gyűjtőszenvedélyébe enged betekintést.


Múzeumi anziksz -- munkatársunk bemutatja
Múzeumunk új videósorozatában munkatársaink egy-egy számukra kedves tárgyat, emléket, helyszínt mutatnak be.
Filmjeinkben eddig kevésbé ismert érdekes, különleges alkotásokkal találkozhatnak nézőink.
Sorozatunk következő részében Dr. Nagy Veronika néprajzkutató, a Hetedhét Játékmúzeum szakmai vezetője egy bárónő különös gyűjtőszenvedélyébe enged bepillantást.
A videót itt tekinthetik meg: https://youtu.be/es--pKnEtaQ
AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish