Fejléc
Árnyék
 
18. századi nürnbergi konyha (Múzeumi anziksz -- munkatársunk bemutatja)
Elválasztás

A Szent István Király Múzeum új videósorozatában dr. Nagy Veronika a Hetedhét Játékmúzeum muzeológusa a kiállításban látható 18. századi nürnbergi konyhánkat mutatja be.[szekesfehervar.hu]: Bronz napisten, nürnbergi babakonyha, Ujházi-plasztika -- újabb képeslapok érkeztek a múzeumból, szekesfehervar.hu, Kultúra, 2021.01.27., sze. 13.48
Újabb képeslapok érkeztek a Szent István Király Múzeum kisfilmsorozatában: a különleges tárgyakról, emlékekről szóló videókban művészettörténészek, muzeológusok és régészek mutatnak be egy-egy alkotást, köztük például egy római kori bronz napistent, egy nürnbergi babakonyhát és Ujházi Péter papírplasztikáját a Téli tárlatból.
(...) Hogy milyen egy 18. századi nürnbergi konyha egy babaszobában? Ebbe a Hetedhét Játékmúzeumból dr. Nagy Veronika muzeológus avat be bennünket. (...)


Új részekkel jelentkezik a Múzeumi anziksz, nyolcezer.hu, Kultúra, 2021. január 27., sze.
A Szent István Király Múzeum közösségi oldalán közzétett videósorozata tavaly indult: egy-egy munkatárs mutat be egy számára kedves tárgyat, helyszínt, emléket -- olyan különlegességeket, amelyek kevéssé ismertek a látogatók előtt. A sorozat új részeiben egy római kori bronz napistent, egy nürnbergi babakonyhát, és Ujházi Péter egy papírplasztikáját ismerhetik meg a nézők.


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish