Fejléc
Árnyék
 
Pályázati felhívás -- Fehérvár Szalon 2016. --- frissítve: zsűri (képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítás)
Elválasztás

A Szent István Király Múzeum először lesz főszervezője a több évtizede sikeres székesfehérvári képzőművészeti seregszemlének:

Pályázati felhívás!

Fehérvár Szalon 2016
képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítás
2016. október 7-től
a Szent István Király Múzeum Megyeház utca 17. számú épületében.

A pályázat nyilvános: minden Székesfehérváron élő, a városban dolgozó, illetve Székesfehérvárhoz kötődő (a városban tanult, dolgozott, a város művészeti életében részt vevő) alkotó pályázhat. A szervezők örömmel veszik fiatal, kísérletező, illetve kiállításokon ritkábban szereplő alkotók jelentkezését is.

Egy-egy művész 2 db különálló alkotást, vagy 1 -- legfeljebb 3 darabból álló -- sorozatot adhat be. (A zsűri fenntartja a jogot, hogy a sorozatot megbontsa.) A beadandó tárgyak méretét a kiállítóterem adottságainak megfelelően maximalizáltuk: a tárgy egyik mérete sem lehet nagyobb 120 cm-nél.

A legfeljebb 2 éve készült, fehérvári önálló vagy csoportos tárlaton még be nem mutatott alkotásokat, kérjük kiállításra kész állapotban átadni! A nem installálható, nem kiállításkész, valamint a beadási határidő után behozott műveket nem vesszük át.

A kiállításon való bemutatásról és a díjazott munkákról független szakmai zsűri dönt (2016. szeptember 29-én, csütörtökön 10 órakor: Kincses Károly fotótörténész, muzeológus; Kőnig Frigyes grafikus- és festőművész és Hübner Aranka textilművész). A zsűri értékelése ellen a pályázók nem emelhetnek kifogást.

A beadás és a kiállítás helyszíne: Megyeház utca 17. földszint. [a volt Fehérvári Babaház]
A beadás ideje: 2016. szeptember 27--28. (kedd--szerda) naponta 10--18 óráig.

A kizsűrizett műveket az alkotó köteles 2016. október 3-án, hétfőn 8--16 óráig elszállítani!
Az otthagyott, ki nem állított alkotásokért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni.

A zsűri által odaítélt díjakat a kiállítás ünnepélyes megnyitóján, 2016. október 7-én, pénteken 17 órakor adják át.

További információ Szűcs Erzsébettől kérhető a Szent István Király Múzeum, Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény 22/329-431-es telefonján, valamint e-mailben.Kedves Alkotó!

Köszönjük hogy a Fehérvár Szalonra jelentkezett alkotásával, illetve alkotásaival. A Kőnig Frigyes képzőművészből, Filep Sándor festőművészből, Kincses Károly fotómuzeológusból és Hübner Dorka iparművészből álló zsűri válogatása alapján a mellékelt listában szereplő alkotások kerülhetnek bemutatásra a tárlaton.

Kérjük, amennyiben a listán nem találja beadott munkáját vagy munkáit, (az azért van, mert ezen a tárlaton a zsűri bemutatásukat nem javasolja) úgy az(ok)ért 2016. október 3-án, hétfőn 10 és 18 óra között jöjjön el a beadás helyszínére.

Szeretettel várjuk Önt október 7-én, pénteken 17 órakor a megnyitón.

Üdvözlettel: Szűcs Erzsébet, a kiállítás rendezője


A tárlatra bekerült alkotások listája (.xls)


http://www.deakgyujtemeny.hu/pic/public/1601vk16/1601vk1600064_nagy.jpg

http://www.deakgyujtemeny.hu/pic/public/1601vk16/1601vk1600065_nagy.jpg


a tárlat helyszíne

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish