Fejléc
Árnyék
 
Négykezes kedd
Elválasztás

Készítsünk együtt nyuszit Varró Szilvia textiljáték-készítő segítségével

Az idei tavasz sem múlhat el Négykezes Kedd nélkül! Ahogyan korábban, most is a Moskovszky Gyűjtemény állatkái adtak inspirációt: márciusban nyuszi varrásra várunk minden kedves alkotni vágyót! A foglalkozást ismét Varró Szilvia textiljáték készítő vezeti, aki nagy türelemmel és odafigyeléssel fordul a résztvevők felé. Az alkotás folyamata két alkalmat ölel fel (március 5 és 12.), kérjük a jelentkezéskor ezt vegyék figyelembe! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A program regisztrációhoz kötött, jelentkezni a megadott elérhetőségek valamelyikén lehet: Tóth Eszter, +36 70 664 6170 Részvételi díj: 1000 Ft/fő. A programváltozás jogát fenntartjuk. Sajtónyilvános rendezvény. Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény (8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2--4.).
bővebben >>

Elválasztás

Négykezes kedd

Kézműves alaptechnikák és fortélyok felnőtteknek keddenként 10.30 és 12.30 között. A Négykezes kedd generációkat összekötő program – pótolja a nagycsaládban egykor élő tudásátadást. Kézműves, hobbialkotó önkénteseink gyakorló anyukák, nagymamák, vagy éppen nyugdíjas óvónők. Tudásukat, ötleteiket hétről hétre megosztják a betérőkkel.
Belépő a foglalkozásokra: 500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel vagy 7 alkalomra szóló bérlettel (2500 Ft).


bővebben >>

Elválasztás

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish