Fejléc
Árnyék
 
Négykezes kedd
Elválasztás

Négykezes Kedd 2018 tavasz


Tisztelt Látogató! Kedves Barátunk!
Tájékoztatjuk, hogy rövid téli szünet után újra indul a Négykezes kedd nevű kézműves alkotóműhelyünk, ahol hozzáértő kezek segítenek többek között varrni, horgolni, makramézni. Sok szeretettel várjuk, ha szeretne kreatív módon kikapcsolódni és új technikákkal, ötletekkel megismerkedni. Ruhadíszek, textiljátékok, hasznos és szép holmik kerekednek hétről hétre. A foglalkozások minden héten kedden 10.30-kor kezdődnek és 12.30-ig tartanak. A foglalkozások helyszíne: Hetedhét Játékmúzeum (Székesfehérvár, Oskola utca 2--4.) A programon 500 Ft-os kedvezményes belépővel, vagy 2500 Ft-os 7 alkalomra szóló négykezes-bérlettel lehet részt venni. A Négykezes kedd foglalkozások idején gondoskodunk játékokról a legkisebbeknek, így kismamáknak is hasznos kikapcsolódást tudunk nyújtani. Továbbá lehetőségük van saját, otthonról hozott anyagokkal is dolgozni (pl. saját kötőtű, vagy anyag), vagy az otthoni félbemaradt alkotások befejezésében is szívesen segítünk. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

bővebben >>

Elválasztás

Négykezes kedd

Kézműves alaptechnikák és fortélyok felnőtteknek keddenként 10 és 12 óra között. A Négykezes kedd generációkat összekötő program - pótolja a nagycsaládban egykor élő tudásátadást. Kézműves, hobbialkotó önkénteseink gyakorló anyukák, nagymamák, vagy éppen nyugdíjas óvónők. Tudásukat, ötleteiket hétről hétre megosztják a betérőkkel.
Belépő a foglalkozásokra: 500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel vagy 3000 Ft-os éves felnőtt bérlettel (a bérlet korlátlan belépésre jogosít a múzeumba egy éven át).


bővebben >>

Elválasztás

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish