Fejléc
Árnyék
 
Hetedhét Játékfesztivál
Elválasztás

Hetedhét Játékfesztivál

május 26--27.: színpadi programok a Városház téren (bábszínházak előadásai, zenekarok családi koncertjei).
Mindkét nap: Hetedhét hétpróba a Belvárosban (indulási pontok a segítő állatoknál a Városház téren); Zuggó ládavasút; Molyolda -- régi játékok; Fanyüvő Játékpark; Felhővadászat; Tudor játékok; Macis kézműves-foglalkozások; Manyi varrodája -- varrj te is játékot!; Bóbita lovagi torna; Élményműhely; Aprók játéksarka; Baba-mama sátor.

HOZD EL KEDVENC JÁTÉKOD! -- felhívás:
Légy Te is gyűjtője a Hetedhét Játékmúzeum évről évre gyarapodó virtuális játékgyűjteményének: hozd magaddal kedvencedet a Hetedhét Játékfesztiválra, meséld el hozzá kapcsolódó legszebb élményeid, és engedd meg, hogy lefotózzunk vele!

HÉTBOLHA JÁTÉKCSEREBERE -- felhívás:
Hozd el régi, megunt játékodat, hogy új gazdára találhasson! Cserébe vigyél haza helyette egy másikat, vagy válassz egy kedves, puha textiljátékot, amit a Hetedhét Játékmúzeum önkéntesei készítettek saját kézzel és csupa szeretettel.


bővebben >>

Elválasztás

Hetedhét Játékfesztivál

Nagyszabású kaland két napon át. Székesfehérvár belvárosa gyermeknapon gyermekbirodalommá válik, ahol színes programkavalkád várja a kicsiket és nagyokat.
A szabadtéri programok ingyenesek, a múzeum rendezvényein két napra szóló, jelképes árú karszalaggal lehet részt venni.


bővebben >>

Elválasztás

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish