Fejléc
Árnyék
 
Hetedhét Játékfesztivál
Elválasztás

a Hetedhét Játékfesztivál szervezői -- frissítve

Hat, évről évre visszatérő, a kulisszák mögött és/vagy előtt dolgozó szervező, ismerős, barát -- a Hetedhét Játékfesztivál szervezői most megosztják önökkel személyes gondolataikat.

Nagy Judit, a Szabad Színház művészeti vezetője:
"Vándorok és kalandorok vagyunk, útlevél nélkül is járunk a világban, vándorlunk lapályokon, egy életben, melynek igazi határait nem ismerjük pontosan."
Márai Sándor
Számunkra a Hetedhét Játékfesztivál épp ezt az ismeretlen kalandot -- mint az élet szimbólumát -- jelenti... Éppen ezért minden évben izgatottan vártuk, hogy vajon milyen meséből, történetből varázsolhatunk élményt, amely néhány órára elmossa a mesék, álmok, és a realitás határait..., mert Jacques-Yves Cousteau, francia felfedezőtől tudjuk, hogy a játék olyan tevékenység, amelyet nem lehet elég komolyan venni...


bővebben >>

Elválasztás

Hetedhét Játékfesztivál

Nagyszabású kaland két napon át. Székesfehérvár belvárosa gyermeknapon gyermekbirodalommá válik, ahol színes programkavalkád várja a kicsiket és nagyokat.
A szabadtéri programok ingyenesek, a múzeum rendezvényein két napra szóló, jelképes árú karszalaggal lehet részt venni.


bővebben >>

Elválasztás

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish