Fejléc
Árnyék
 
Múzeumpedagógiai foglalkozások óvodások számára (2018-19-es tanév)
Elválasztás


Múzeumpedagógiai foglalkozások óvodások számára a 2018/2019-es tanévben

Óvodás csoportjaink számára egy délelőttre megelevenedik a múzeum. A babák, játékok életre kelnek, és izgalmas felfedezésre, közös játékra invitálják a gyerekeket. A mesébe ágyazott tematikus foglalkozások időtartama 60 perc. A kiállítás bebarangolása után a gyerekeknek lehetősége nyílik a szabad játékra -- izgalmas, autentikus játékszerekkel. A foglalkozásokon való részvételre keddtől csütörtökig van lehetőség.

Választható foglalkozásaink:

Vármese
Grexa várának legmagasabb tornyában egy királylány raboskodik étlen-szomjan. A várat azonban marcona ólomkatonák őrzik. Csatára fel! Vajon kiszabadul a hercegkisasszony?

Maszkabál
Estella és kísérője bálba igyekeznek. A hölgy nagy műgonddal választja ki a megfelelő öltözéket, majd kecsesen legyezgeti kipirult orcáját, miközben kedvesének ígéri az első táncot -- a keringőt.

Játék(os) állatvilág (új!)
(vak és látássérült gyermekek számára is kérhető)
Teddy Mackó izgatottan várja, hogy egy egész seregnyi kisgyereknek mesélhessen legutóbbi kalandjairól. Szeretnétek egy igazi Teddy Mackóval játszani?
Szatócsbolt (új!)
Vajon mi mindent lehet kapni egy réges-régi boltban? No, és ki lesz az eladó, s ki a vásárló? A bevásárlólisták már elkészültek, itt az idő, hogy megteljenek a kosarak!

Lídia titka
Lídia az utóbbi időben meglehetősen elhanyagolja játékait. Nap nap után csak Huszárral, az öreg hintalóval foglalkozik nagy titokzatosan. Lídia kíváncsi porcelánbabái a végére járnak a dolognak.

Hetedhét országon túl... (új!)
Ki ne szeretne királylánnyá vagy királyfivá változni? Kastélyban élni és az erdőben játszadozni csuda jó dolog! Az erdőben azonban könnyű eltévedni. De ki segít nekünk hazajutni?

Bejelentkezés: Molnár Júlia múzeumpedagógusnál (+36-70-400-8998)

A foglalkozás ára: 300 Ft/fő. A 4 alkalmas bérlet: 900 Ft/fő


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish