Fejléc
Árnyék
 
Múzeumpedagógiai foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban (2018-19-es tanév)
Elválasztás


A 2018/19-es tanévben is szeretettel várja Hetedhét Játékmúzeum az óvodás és általános iskolás csoportokat.
Megújult kínálatunkból sokféle tematikus foglalkozás választható kicsiknek és nagyoknak. Foglalkozásaink középpontjában a játék áll, a gyűjteményen keresztül mesébe ágyazottan, játékosan, élményszerű, kooperatív módszerekkel ismerkedünk a múlt századi életmóddal. A foglalkozásokat mese és itt-ott felcsendülő énekszó színesíti, s lehetőség nyílik izgalmas, autentikus játékszerek kipróbálására is. A Játék­­­­mú­­­­ze­­­­um­­­­ban eltöltött idő tartalmas kikapcsolódás lehet kirándulások alkalmával illetve óvodai foglakozás, iskolai tanóra keretében is.

A foglalkozások időtartama:
60 perc.

Árak:
óvodásoknak: 300 Ft/fő,
általános iskolásoknak: 300 + 250 = 550 Ft/fő.
4 alkalomra szóló bérlet:
óvodásoknak: 900 Ft/fő,
iskolásoknak: 1900 Ft/fő.

A foglalkozásokon való részvételre keddtől csütörtökig van lehetőség. Várjuk akár napközis csoportok jelentkezését is a délutáni órákra. A négyalkalmas bérletek a Szent István Király Múzeum valamennyi kiállítóhelyén felhasználhatóak.

Bejelentkezés, további információ:
Molnár Júlia múzeumpedagógusnál (Tel.: 06-70-400-89-98).

Bővebben >> óvodás

Bővebben >> iskolás
ÚJDONSÁG!
Az idei tanévtől a 2018 májusában újranyílt állandó Réber László-kiállítás is várja az óvodás és iskolás csoportokat! Ha már voltak a Moskovszky-gyűjteményben és most kipróbálnának valami újat, a Réber-kiállítás Önöknek való!
Óvodások számára a mese és a szerepjáték kerül előtérbe, iskolások pedig izgalmas olvasás, fogalmazás és rajz órákat tölthetnek el a múzeumban Réber-illusztrálta mesekönyveket böngészve.
Várjuk Önöket idén is szeretettel!
Bővebben >>Újdonság!
Idén tavasztól, a tanév hátralévő részében, már a nagyokra is gondolva, (az óvodás és iskolás csoportok mellett) felső tagozatosok és középiskolások jelentkezését is várjuk a Réber-kiállításba! Színesítse diákjainak rajz, irodalom, dráma, vagy akár osztályfőnöki óráját múzeumpedagógiai foglalkozással -- immár a Hetedhét Játékmúzeumban is!
Bejelentkezés, további információ: Molnár Júlia múzeumpedagógus 70/4-008-998


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish