Fejléc
Árnyék
 
Játékfesztiválokon készült legkedvesebb emlékeink -- felhívás
Elválasztás

Figyelem, pályázati felhívás

Tudtátok, hogy idén ünnepli a 10. születésnapját a Hetedhét Játékmúzeum? Ez idő alatt sok-sok közös élménnyel gazdagodtunk. És Ti?
Gyűjtsétek össze a Játékfesztiválokon készült legkedvesebb emlékeiteket és rendezzétek őket egy különleges albumba!

Részletek a felhívásban! Kövessetek bennünket további részletekért.
Gyűjtsd össze a Hetedhét Játékfesztiválokon készült fotókat magadról, a családodról, készíts egyedi, különleges "fotóalbumot"! Használhatsz bármilyen technikát: lehet kollázs vagy plakátformájú, ragaszthatsz rá matricát vagy apró gyerekzoknit, rajzolhatsz vagy festhetsz rá, a lényeg, hogy kézzel készüljön. A pályamunkád mérete ne legyen nagyobb A/3-as méretnél. Ne felejtsd el ráírni a hátuljára a nevedet, a szüleid elérhetőségét (telefonszám, e-mail-cím), és azt is, hogy hány éves vagy a képeken és hány éves vagy most.
Az elkészült műveket személyesen a Hetedhét Játékmúzeumban (Székesfehérvár, Oskola u. 2.) lehet leadni nyitvatartási időben (kedd--vasárnap 10.00--18.00).


Nyerj a családi fotóalbumoddal!
Hihetetlen, de idén már a 8-9-10. Hetedhét Játékfesztiválra hívunk benneteket! Mi rengeteg szép emléket őrzünk a korábbi évekből. És Ti? Osszátok meg velünk a legszebb Játékfesztiválos élményeiteket egy egyedi, különleges saját készítésű fotóalbum készítésével!Május 15-ig várják a Hetedhét Játékfesztiválon készült fotóalbumokat. szekesfehervar.hu, Kultúra, 2022.05.12., csüt. 7.33

Közeleg a határidő! ÖKK Fehérvár, Közlemény, 2022. május 11., szerda 13.59

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish