Fejléc
Árnyék
 
Hetedhét Játékfesztivál 2024 -- frissítve
Elválasztás

Május 25-én és 26-án, a gyermeknapi hétvégén újra hatalmas játszótérré, igazi mesebirodalommá változik Székesfehérvár belvárosa: a mindig népszerű Hetedhét Játékfesztiválon ezúttal is számtalan játék és izgalmas programok várják a családokat. A kétnapos eseményről hétfőn a Hetedhét Játékmúzeumban egyeztetett a szervezők csapata.
Újabb egyeztetést tartott a szervezők csapata az idei Hetedhét Játékfesztiválról. Számtalan játék, izgalmas hétpróba, színpadi programok: május 25-én és 26-án, a gyermeknapi hétvégén újra hatalmas játszótérré, igazi mesebirodalommá változik Székesfehérvár belvárosa. A rendezvény központja ebben az esztendőben is a Hetedhét Játékmúzeum lesz, a szervezők is itt gyűltek össze tanácskozni.
Két hónap múlva, május 25-én és 26-án, a gyermeknapi hétvégén újra hatalmas játszótérré, igazi mesebirodalommá változik Székesfehérvár belvárosa. A Hetedhét Játékfesztivál legizgalmasabb eseménye a hétpróba: ennek részletei álltak a szervezők újabb egyeztetésének középpontjában. A hétpróba idén is a Hetedhét Játékmúzeumban zárul -- itt laknak azok a babák is, akik a gyerekek segítségére számítanak ezen a két napon.

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish