Fejléc
Árnyék
 
Betekintés a kulisszák mögé (avagy hogyan készül a Játékfesztivál)
Elválasztás

Bár az idő ködös és hideg volt kedden, a Hetedhét Játékmúzeum egyik szobájában már májusban jártunk: a gyermeknapi játékfesztivál szervező csapata újabb egyeztetést tartott. Szereplők, kellékek, helyszínek, plakátok és programfüzet -- sok mindenről szó esett.
A Fehérvár Programszervező Kft. munkatársai, Benkő-Igaz Krisztina szakmai vezető, Krainhoffer Andrea rendezvényszervező és a rendezvény marketingfelelőse, Fürész Aliz, valamint Nagy Veronika, a Hetedhét Játékmúzeum vezetője, Molnár Júlia és Veszeli Dorottya múzeumpedagógus mellett a Hetedhét Játékfesztivál arculatának, plakátjainak, programfüzetének állandó megálmodója, Varga Gábor Farkas is részese volt a keddi egyeztető megbeszélésnek. A múzeum munkatársai megismertették a grafikust a idei tematikájával, a kapcsolódó mese szereplőivel; megbeszélték, mi legyen a menetlevélben, hány állomásjelző táblára lesz szükség a szokásos kreatív elemek mellett.

Fotó: Hajnal Csilla (Régi ismerősök és újdonságok a Játékfesztiválon), a Fehérvári program írása
AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish