Fejléc
Árnyék
 
Családokat, baráti társaságokat keresünk!
Elválasztás

2021. június 13-án, vasárnap 14 órakor indítjuk el az utolsó tesztalkalmat a Családi perpatvar nevű játékunkból. Ha szeretnéd te is kipróbálni, ne maradj le, jelentkezz!

Tesztelőket keresünk a Moskovszky-gyűjteményhez kapcsolódó játékunkhoz! Kipróbálnád magad, milyen karakter lennél a XIX. században? Itt a lehetőség!
Várunk szeretettel minden fiatal felnőttet és tinit a Családi perpatvar nevű játékunk tesztjén! A játék során egy XIX. századi porcelángyáros család történetét követjük nyomon. Utánajárunk, hogy milyen kihívások vártak akkoriban a fiatalokra; mi várt abban a korszakban egy idősödő postásra és hogy hogyan találhatta meg a helyét egy angol nevelőnő a magyar viszonyok között?
A teszt időtartama maximum 2 óra, helyszín: Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény (Székesfehérvár, Oskola u. 2--4.). A tesztjátékokhoz szükséged lesz okostelefonra és védettségi igazolványodra!
Az utolsó tesztalkalom időpontja: június 13., vasárnap 14.00.
Kérjük, hogy részvételi szándékod az alábbi email címen jelezd nekünk: veszeli.dorottya@szikm.hu, a Tárgyba tüntesd fel, hogy "Moskovszky -- Családi perpatvar" és az választott időpontot!
A tesztalkalmakat kis létszámban, a Covid-előírásoknak megfelelően szervezzük meg.
Légy részese a kalandnak!
AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish