Fejléc
Árnyék
 
Kulturális játszóterek (Ovisok a múzeumban. Közös projektbe kezdett az ELTE és a Hetedhét Játékmúzeum)
Elválasztás


Fejér Tamás: Ovisok a múzeumban -- Közös projektbe kezdett az ELTE a SZIKM -- Hetedhét Játékmúzeum, http://www.szekesfehervar.hu/, Kultúra, 2017.09.20., sze. 13.21 (Fotó: Molnár Artúr)
A múzeumszocializációt segítő projekten dolgozik közösen a Hetedhét Játékmúzeum és az ELTE Tanító- és Óvóképző kara. A cél, hogy az óvodásokból múzeumszerető és értő felnőttek váljanak. Ma konzultációs nappal kezdték a közös munkát a Játékmúzeumban.
Kulturális játszóterek, http://www.fehervartv.hu/video/index/21265, 2017.09.20., sze. 13.21
Kulturális játszóterek -- Óvodások fejlesztése játékmúzeumi módszerekkel címmel tartottak konferenciát.Gábor Gina: A Fehérvári Hetedhét Játékmúzeum mintaprojektje -- Kulturális játszóterek, feol, Múzeum, 2017. 09. 23., szo. 9.30
SZÉKESFEHÉRVÁR -- A Hetedhét Játékmúzeumban egy módszertanilag megalapozott mintaprojekten dolgoznak. Ennek nyomán olyan múzeumpedagógiai foglalkozás születik, amely országos példává válhat és beépíthető lesz az óvodapedagógusok képzésébe.
Mintaprojektünk, az EFOP-3.3.3.-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" című kiemelt európai uniós projekt mintaprojektje.


Mintaprojektünk, az EFOP-3.3.3.-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" című kiemelt európai uniós projekt mintaprojektjének keretében fejlesztett új játékgyűjteményi adatbázisunk: http://jatekmuzkereso.szikm.hu.

Projektzáró >>


A székesfehérvári promóvideó (4'29")


Mentorált múzeumunk a Martonvásári Óvodatörténeti Gyűjtemény, a martonvásári foglalkozáson a Martonvásári Brunszvik Teréz Óvoda nagycsoportosai vesznek részt.

a martonvásári promóvideó (1'52").


A promóvideókat Deák Balázs és Tar Károly (HírBeleBumm Kreatív Kommunikáció) készítette.


© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish